fredag 27 juni 2014

Hjälp inför och sponsring av maraton-SM

Den 30-31/8 arrangerar MKK maraton-SM. Arbetet är i full gång och tid springer iväg fortare än vad man kan tro. Vi behöver just nu förstärkning inom vissa delar av organisationen och söker även priser till en sprintcup alt seniorloppen.

  • Marknadsföringsgruppen behöver någon/några som från nu och fram till tävlingen är gjord vill jobba med att synliggöra vårt arrangemang i tidningar, tv, radio, sociala medier (fb, instagram, twitter, m fl…), mm…
  • Sponsorgruppen behöver fler som vill jobba med att kontakta potentiella sponsorer både vad gäller material, arbetsinsatser, pengar, mm…
  • Vi söker priser (saker eller pengar) till en sprintcup på lördagskvällen. Vi vill locka svenska, danska och förhoppningsvis fler elitkanotister att köra ett publikfriande event med mycket fart. Just nu har vi resecheckar i prispotten, men behöver mer. Kan du eller ditt företag bidra med något?
  • Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få i form av material och arbetsinsatser. Kan du eller ditt företag täcka en del av kostnaden för funktionärkläderna, kan du/ni sponsra med ”första hjälpen”-kit, kan du/ni sponsra med tryck av startlistor, program och infoblad om MKK, kan du/ni sponsra med virke och skruv till kanotställ samt arbetsinsatsen att bygga dem, mm, mm… Allt är av intresse!!

  • Listor ni kan skriva upp er på för att göra en arbetsinsats under själva SM kommer att sättas upp på klubben inom 2 veckor.


    /Alexandra Nielsen: 0730-549773 eller nielsenalexandra[at]hotmail.com

    Inga kommentarer: