tisdag 3 juni 2014

Rollträning med Carin Green från Horisont 14-15 juni

Kanotförening Öresund har anlitat Carin och även bjudit in oss att anmäla oss till kursen nedan. 

Carin Green från Horisont Kajak  till två spännande, utmanande och roliga dagar den 14 och 15 juni.
Företagets hjärta och sociala diamantslipare. Anser att inget är värt att göra om det inte görs tillsammans. Amfibie. Paddlar gärna på fel sida om vattenytan. Utrustad med simhud mellan tårna. Smiter så ofta hon kan iväg till Wales för att få paddla med adrenalinpåslag, men även till Grönland för att guida bland isberg.

Innehar BCUs 4* leader award samt Wilderness First Aid. Examinator inom NIL Examinator på nivå 3 (Blå) Euro Paddle Pass Level 1 coach BCU
Lördagen tränar vi på att rolla – vi kör 90 minuters pass och gör gruppindelning efter färdighet. Ange därför om du inte kan rolla, har testat men inte satt rollen, lyckas ibland, kan rolla men vill utvecklas vidare.

Paddlingsteknik
Söndagen – kör vi ett förmiddags och ett eftermiddagspass där vi tränar paddlingsteknik. Förmiddagspasset är en fortsättningskurs för dig som kan grundläggande paddelteknik, men vill utvecklas mer och få en effektivare paddling. Eftermiddagspasset är riktat till dig som har paddlat en del och vill lära dig mer avancerad paddelteknik.
Priset för rollkurs 90 min är – 300 kr för medlemmar och 400 kr för icke medlemmar. Pris för teknikkurs fm eller em är – 400 kr för medlemmar och 500 för icke medlemmar.
Anmälan så snart som möjligt - Det är först till kvarn som gäller. Du är garanterad plats först när du har betalat in på vårt bg 412 916-9.

Skicka din anmälan till langfard@kforesund.se

Välkommen med din anmälan! 

Inga kommentarer: