onsdag 18 september 2013

Östra Blekinge – 20 - 22. september (medel)

UPDATE 2013-09-18

Leif och Marja-Liisa är turledare.

Sjösättning blir på badplatsen på Senoren.

Paddelhelg i Karlskronas vackra skärgård mellan Sturkö och Torhamn. Turen bjuder på bra paddling både inomskärs och utomskärs. Vi anpassar dagsturerna efter vädret, paddelvana och ambition – evt. delar vi oss i några grupper.

Avfärd och hemkomst: Vi samlas på klubben fredag kl. 16.00 för lastning av kajaker och för påfyllning av dricksvatten. Vi sjösätter på badplatsen på Senoren vid Gisslevik Camping och tältar troligen på Gullö. Söndag åker vi hem kring kl. 15.

Svårhetsgrad: Turen är klassad som medel, så paddelvana erfordras. Dvs. du har gått säkerhetskurs och klarar assisterad räddning på djupt vatten samt varit med på en eller flera av klubbens medelsvåra turer förut. Nya medlemmar är mycket välkomna. Är du osäker på din förmåga kan du prata med Mikkel, Peter eller turledarna.

Turledare: Leif och Marja-Liisa

Anmälningslista finns på klubben anslagstavla.

Välkomnas att skriva upp er!

1 kommentar:

Marja sa...

Glöm inte att ta med pannlampor. Vi kommer att starta i skymningen, även om det är fullmåne och lätt paddling är det viktigt att synas för andra sjöfarare. Lite lättare att ta upp tältet också...Och så mycket varma kläder. Leif har fixat ved till brasan.