torsdag 5 september 2013

Bildextra från Tjäröfestivalen

I Helgen var vi några stycken från MKK som hade hittat vägen till Järnavik där årets Tjäröfestival arrangerades. Det blev en helg med massor av skratt och fram för allt bra kurser med bland andra Gordon Brown, Sofia Paldanius, Oscar Chalupski, Nicolai Ilcus och många andra duktiga instruktörer. Vår egen Björn (Thomasson) höll en intressant föreläsning om kajakers egenskaper beroende på design.
Viktoria var lyrisk efter att ha paddlat 30 minuter i en double-surfski med Oscar Chalupski. Sofia lärde K-J att paddla snabbt (det gör han ju redan!) och fick även beröm av Big O.

Festivalsdebutanten Johan testade allt inklusive rock-hopping. Andra debutanten Mats plaskade med roll och räddningsövningar. Marja lärda sig att man kan använda en flytväst som blöja och var ett stort leende. Heidi lekte med manövrering och säkerhet för havskajaker. Kerstin L var som vanlig "silly" med Gordon. Lilla Kasper åt och charmade till sig sponsring från 24hourMeals. Mamma Kerstin E var på land men var rejält sugen på att paddla. Och själv var jag lite här och där.

Tack för en trevlig paddelhelg!
Mikkel

Deltagare från MKK: Kerstin L, Björn, Viktoria, Marja, Mats, Heidi, Johan, Karl-Johan, Kerstin E, Kasper och Mikkel
Inga kommentarer: