torsdag 5 september 2013

Inför helgens Immeltur

Anmälningslistan för turen är nu nerplockad. Ca 30 stycken är anmälda -kul!! Innebär att alla som har anmält att de har bil måste köra dvs Mats, Monika, Kimmo, Nynke, Ragnar, Anders, Claudia, Peter, Leif och Carl-Johan. Ni som har takräcke, se till att de är monterade, de behövs också.

Dag 1: Samling kl 0800 för lastning av kajakerna. Vi beräknar vara paddlingsklara ca 1130 i Immeln så passa på att äta något lätt innan vi ger oss iväg. Efter ca 2 timmars paddling anländer vi till vår tältplats. Tid för lunch och sätta upp tält. Senare på eftermiddag paddlar vi som vill en extrarunda. Vissa kanske hellre vill stanna kvar och ta det lugnt eller ta en promenad. På kvällen fixar vi en lägereld och äter vår kvällsmat tillsammans. Glöm inte pannlampan- det blir mörkt snabbt! Vid vår lägerplats finns det toalett.

Dag 2: Efter frukost packar vi ihop våra saker och paddlar vidare norrut och stannar sedan ett par timmar för att äta lunch och bara ha det gott; därefter paddling hemåt. Hemma i Malmö ca 1800.

Har du frågor eller vill meddela avhopp(viktigt att meddela detta) mm- lägg en kommentar här på bloggen så svarar vi så fort som möjligt.

Hälsar Mats och Monika

4 kommentarer:

Jenny Å sa...

Så kul det ska bli - så många och sådant fantastiskt väder utlovat!
Är det någon snäll som kör som kan hämt u pp mig i Slottsstaden? Hittills har det funkat med kassarna på cykel, men jag börjar få så mycket egna grejjor nu att det börjar bli knepigt.

Mats sa...

Att det finns toalett betyder inte nödvändigtvis att det finns papper.
Så tag med lite papper för säkernhets skull...

Erik Mattsson sa...

Hej, måste tyvärr avboka mig (Erik Mattsson) och Anastasia Bengtsson. Vi har fått förhinder in i det sista Så finns två platser lediga i så fall. Synd att man missar det :(

/Erik Mattsson

Monika Bengtsson sa...

Tack Erik för att ni meddelar! Tråkigt att ni inte kan hänga med vi ses en annan gång.