torsdag 21 augusti 2014

Helgtur till Varberg 19-21 september - surf och säkerhetsinriktning - svår tur

Under den här helgen är tanken att vi skall få möjlighet att surfa vågor och träna säkerhet i lite mer stökiga förhållanden. För att följa med bör du vara en van paddlare då vi förväntar oss vind och vågor (vilket det brukar vara vid den här tiden på året). Både surfskipaddlare, havskajakspaddlare och surfkajakspaddlare är välkomna. Vi kommer hålla till i Apelviken i Varberg.



Säkerhetskurs: Andreas Alvehus kommer hålla säkerhetsövningar för de som vill. Andreas är mycket duktig kajakinstruktör som älskar vågor och lek. Vi hoppas på lagom stökiga förhållanden för att träna utvecklade räddningstekniker, bogsering och färdigheterna för svåra situationer. Andreas anpassar kursen och upplägget efter väder.

Kostnaden för kursen står var och en för själva (räkna med max 400 kr/pers - antagligen mindre om vi blir några stycken). Blir vi många så delar vi upp i två grupper. För att vara med på kursen är jag extremt tacksam om ni anmäler er så snart som möjligt (!). Detta för att underlätta för Andreas. Dock allra senast den 7 september men gärna tidigare.

Boende: Förslagsvis bokar du ditt boende på Apelvikens camping. Den är välutrustad och tältcampingen och stugorna ligger väldigt nära stranden. Boendet bokas av var och bör bokas innan. Mer info och bokning hittar ni här: http://www.apelviken.se/

Logistik: Samlas kl 17:30 på fredagskvällen den 19 september för båtsurrning och gemensam avfärd.

Anmälningslista sitter uppe på klubbens anslagstavla.

Förslagsvis äter vi gemensam middag på restaurang inomhus på lördagskvällen.

Samordnare: Viktoria.   (Vid frågor maila --> tojjan@gmail.com)

Varmt välkomna med förhoppning om en blöt, lärorik men framförallt rolig helg!



4 kommentarer:

Janina sa...

Är någon sugen på att dela lägenhet? Det verkar finnas lägenheter för sex personer, kanske kan vi stoppa in någon mer på liggunderlag...

Anonym sa...

Låter som en bra ide. Rolf och jag delar gärna lägenhet!/ Monika

Janina sa...

Jag har bokat en stuga för 4-6 personer, två platser kvar, först till kvarn! :)

Janina sa...

Nu är stugan fullbokad (Karl Johan, Marja, Leif)