torsdag 7 augusti 2014

Välkommen på Långfärdsmöte tisdag 19 augusti kl.19

Det är dags att mötas igen efter intensivt sommarpaddlande. Vi säger varmt välkommen till alla våra nya medlemmar efter denna säsongs introkurser.

Detta möte är för alla gamla och nya medlemmar, ett tillfälle att möta nya paddelvänner.


Vi ska prata om:
- hur fungerar det på klubben? vilka grupper/uppgifter kan man hjälpa till med? kanske man undrar som ny medlem. Och det är det är så det fungerar, vi hjälper varandra vidare i paddlingen tillsammans med allt från att inneha en bil med dragkrok till turer, planera turprogrammet, administrera anmälningar till introkurser, peppa någon att våga ramla ur kajaken, visa vägen på havet, måla om klubbhuset, laga skädda, kommentera teknik, lugna ned, peppa upp, paddla, paddla

-de kommande turerna, tex Immeln  23-24 augusti som är en utmärkt första övernattningstur för nya medlemmar

-vad ska man då ha med sig för utrustning när man ska på tur? Tillfälle för Immelnturare att ställa frågor, ja hur mycket får egentligen plats i kajaken och var? Och vad ska man tänka på när det blir kallare i höst, kan man paddla då?

-säkerhetstänkande

-maraton-SM 30-31 augusti, nu finns chans att skriva upp sig som funktionär, alla kan hjälpa till, ett utmärkt sätt att lära känna folk på klubben och heja fram våra tävlingskanotister (färdigt schema med olika uppgifter finns i samlingsalen)

- gemensam träning, ni glömmer väl inte "Varvet på tid", det är några gånger kvar på onsdagar jämna veckor, klar i greningen innan kl 18. Sedan tränar drakarna kl 19 onsdagar och lördag kl 10. Våra duktiga ungdomar tränar ca 10-12 pass per vecka... vill du passa på och kika på hur det ska se ut när man paddlar så brukar de ge sig ut kring 17 för eftermiddagspasset, häng på så långt du kan! För havet har torsdagspaddlingen börjat.

Välkommen
/Jenny L


Inga kommentarer: