torsdag 19 augusti 2010

Styrgruppen meddelar

Stockenträffen 27-29 augusti kommer i år att vara en klubbtur, vilket innebär att det kommer att delas ut milersättning. Ett krav är naturligtvis att det finns en samordnare.

Tjärö festivalen 10-12 september kommer även den att vara en klubbtur med milersättning. Ledare och samordnare krävs även här.

Simma lugnt

Göran Nordin

4 kommentarer:

RichardG sa...

Hej,
Jag tänkte närvara på den förträffliga träffen på Orust. Tänkte lämna Skåneland fredag eftermiddag och vara tillbaka söndag eftermiddag. Om detta stämmer med det övriga upplägget kan jag, om det behövs, ta en kärra kajaker på släp. Alternativt en hög kajaker på taket.
Jag skulle också kunna ringa runt och ordna med bilar om det fortfarande behövs, men i så fall får jag be någon släppa in mig på klubben tisdag eller onsdag kväll. Alternativt om någon kunde scanna listan och maila.
Ska bli skitkul. Hoppas på bra väder. Dvs västliga vindar och inte under 10m/s.
//Richard G
richard.gudmundsson@stericsson.com

Anonym sa...

Du är ju en liten stjärna Rickard! Jag sätter upp en lista idag får vi se hur det fortlöper. Skitbra att du kan dra släpet på fredag - om det inte dyker upp någon släpdragare som ska upp på torsdagen så kan ju det vara en bra lösning.

/Viktoria

Anonym sa...

Hej!
Jag har inga semesterdagar kvar, så jag skulle behöva åka efter jobbet på fredag - finns det någon chans att få skjuts med någon?
Janina :-)

Anonym sa...

Jag har oxå lite svårt att begära mer semester. Så fredag efter jobb låter bra.
//Anders