fredag 20 augusti 2010

Minnesanteckningar från (grill-)mötet 17/8

Ingen skrev något protokoll men här följer en liten sammanfattning..

Vädret bjöd på uppehåll och medans grillkolen blev glödhet passade Jörgen, Leif och jag på att berätta om klubbens verksamhet för alla som ville lyssna. Kul att så många av årets nybörjare kom. Vi pratade om turer, sektionens olika arbetsgrupper och välkomnade nya krafter och idéer.

Vi berättade om torsdagspaddlingen, de som vill ses 17.30 - vissa 18.00- för att paddla en sväng på havet, distans avgörs efter förmåga och vind, alla som har gått säkerhetskurs är välkomna. Ofta finns det några erfarna paddlare på plats och man är välkommen att hänga på, fråga gärna!!!

Då sektionen har god ekonomi har vi beslutat att både Stockenturen och Tjäröfestivalen ersätts med milersättning, dessa turer har dock ingen turledning utan endast en samordnare. För Stocken är det Richard Gudmundsson och för Tjäröfestivalen är det Marika Wennberg. Till Tjäröturen önskar Marika gärna att någon med erfarenhet också deltar då hon är "ny på vattnet". Jag kan förmedla kontakt. Saied berättade om Immeln-turen, som är en tälttur i år. Nu på söndag (22.8) är det Näset runt, en dagstur som Peter W håller i, med tur blir det lite surf!

Därefter vidtog ett ivrigt grillande och många fler slöt upp, mycket prat och väldigt kul att se så många nya och gamla, både yngre och äldre!

Väl mött på höstens fortsatta aktiviteter och långfärdsmöten, nästa möte 14.9 kl 19.00.

/ Dagmar

Inga kommentarer: