tisdag 10 augusti 2010

Grillmöte - tisdagen den 17 augusti kl 18:00

Hejsan alla gamla och nya medlemmar! Välkommen till en avslappnad grillafton som även är ett lite informationsmöte om MKKs långfärdssektion. Styrgruppen och arbetsgrupperna kommer att presentera sektionens/gruppernas arbete. Ett bra tillfälle att engagera sig i sektionens arbete.

Ta med det ni vill grilla, äta och dricka. Vi tänder grillen vid 18:00-tiden.

Höstens möten kommer att innehålla turberättelser, utbildningar, men även spontana inslag. Naturligtvis kommer en del möten att innehålla diskussioner om problem som sektionen har.

Långfärdsektionen blir vad vi tillsammans gör den till. Därför är det viktigt att du som medlem är med och påverkar innehållet och gör din röst hörd. Sektions möten är utmärkta forum för att lufta sin åsikt - om vad det än må vara! Det går även alldeles utmärkt att kontakta någon i styrgruppen om man inte kan närvara vid något möte. Tillsammans gör vi en sektion som vi vill ha..

Planerade långfärdsmöten under hösten.(obs tisdagar.)

Sept tis 14/9 19.00
Okt tis 12/10 19.00
Nov tis 23/11 19.00

Göran Nordin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det grillmöte även om vädret fortsätter så här eller är det kanske pizzakväll som blir istället? ;)

Anonym sa...

Pizzakväll låter som ett ypperligt alternativ (eller att ställa grillen väldigt nära altandörren...)! Själv missar jag tyvärr mötet, för jag måste bädda ner mig och kurera en begynnande förkylning...
Janina