onsdag 9 juni 2010

Veckoturen 2010

På kvällens långfärdsmöte fortsatte vi prata om veckoturen. Vid långfärdsmötet den 12 maj var det många som visade intresse och på kvällens möte formerade sig tre stycken grupper med en sammankallande per grupp.

Grupperna som finns i dagsläget är:

Koster-gruppen. Den här gruppen kommer koncentrera sin paddling kring Koster. Det kommer förekomma att man sover två nätter på samma ö och att man gör dagsutflykter. Marja-Liisa är sammankallande.

Hittills anmälda till gruppen:
1. Janina
2. Marja
3. Henrik
4. Viktoria
5. Carina (åker upp med Tornhill)
6. Said
7. Leif
8. Mikkel
9. Göran S
10. Tornhill

Pås-gruppen. Den här gruppen kommer göra en mera traditionell veckotur dvs att man sover på olika öar varje natt. Dessutom händer det att man tar sovmorgon och kommer fram något senare till nästa tält-ö vilket medför att det kan vara praktiskt med så kallad pås-mat. Ulf är sammankallande.

Hittills anmälda i gruppen:
1. Ulf
2. Peter W
3. Nicke
4. Heidi

Klockan 10-gruppen.
Den här gruppen är lik pås-gruppen förutom att man brukar ha en regel om att sitta i kajaken kl 10:00, färdig för avfärd, varje morgon. Björn är sammankallande.

Hittills anmälda till gruppen:
1. Björn
2. Jörgen
3. Göran N
4. Annika N

För att anmäla sig till en grupp så skickar ni ett mail till mig så kommer jag lägga upp ditt namn under den grupp du valt.

Marja hälsar att det går bra att anmäla sig till grupperna även om det ser ut att dessa kan bli stora, för att vi på det sättet kan se vilka intressen som finns och kan planera turerna därefter. Det är mycket möjligt att vi snart får bilda en fjärde grupp.

- Björn lovade att undersöka möjligheten att sjösätta i närheten av Havstenssund.

- Challan berättade att Kjelle med stor sannolikhet kommer ställa upp och dra släpet vilket gör att vi har en släpdragare både dit och hem (Tornhill har lovat att dra hem).

- Onsdagen den 14 juli kl 18:30 kommer vi ha en veckotursgrillning på klubben för de som känner sig manade att snacka lite packning, träffa sin grupp och samordna sjökort innan turen.

- Avfärd kommer ske den 17 juli kl 08:00 från klubben.

/Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket vackert sammanfattat! :-D
Jag gillar Koster-tanken, det verkar trevligt att göra dagsutflykter och slippa riva tältet någon gång ibland.
Janina

Anonym sa...

Jag och Kjelle e intresserade att åka på veckotur med mkk. Oklart vilken grupp men vi e absolut på. Kunde inte skicka mejl genom att klicka ovan och har inget nr t Viktoria. Någon som har mitt tel kan väl messa eller mejla mig hennes nr. (m.mohlin@home.se)
Mvh/Mohlin