fredag 11 juni 2010

Minnesanteckningar från långfärdsmötet

Minnesanteckningar från långfärdsmöte den 9 juni.

Styrelsen - Chaufför för Luleå enligt separat inlägg på bloggen fortfarande akut under vecka 028.

Turgruppen
- Marja-Lisa behöver någon turledare til även om det är rätt så hyfsat. Då turantalet dragits ner finns det pengar i budget för fler turer påpekar Ulf. Jesper kommer att ta initiativ till spontana surfturer. En länk till windguru kommer att läggas upp på hemsidan av Viktoria. Charlotte kommer att ta initiativ till Danmarkspaddling i någon form.

Materialgruppen - En del lagningsbehov finns på kajakerna. Göran kommer att prata med vaktmästarna om rutiner för systematisk översyn av hela eller delar av kajakflottan. Regler och rutiner för kajakförråden diskuterdes.

Introgruppen - Samtliga kurser fullbokade. Dock har med upplevt problem med att personer inte dyker upp trots bindande anmälan vilket är bleklagligt då det är många som vill vara med på kurserna.

Informationsgruppen - Victoria påpekar vikten av att turledarna tar aktiv kontakt med henne två veckor före turen för att säkerställa att infon kommer på bloggen. Kontakta Victoria om du behöver inloggningsuppgifter för att själv kunna uppdatera bloggen.

Säkerhet/utbildning - Pågår.

Festgruppen - Festgruppen fick med beröm plus godkänt för grillkvällen efter Dubsides besök. Mötet är överens om att grillning är en bra relationsbyggare.

Ullmaxgrupp - Inget noterat.

Fredagsgrupp - Nicke och Teresia kör ingen fredagsgrej nu. Dock innebandy tisdagar hela sommaren kl. 19. Medtag egen klubba. Och även intervallträning onsdagar 17:30. Alla sektioner är välkomna att deltaga med såväl gamla som nya medlemmar.

Göran efterlyser förslag på tema att jobba med i samband med månadsmötena. Önskemål om att Anders och Rickard skulle berätta om sin kajaktur i Alaska och även Wales-gänget kunde berätta och visa bilder att drömma sig bort till.

Praktikaliteter kring veckoturen diskuterades. Se separat inlägg på bloggen.


Vid pennan
Peder Christerson

Inga kommentarer: