onsdag 6 januari 2010

2010-års första fredagsmys/pilates/basket/träning

Nicke hälsar att på fredag kör vi igång med fredagsaktiviteterna igen. Vi träffas 17:30 på klubben och börjar med pilates. Då vi gått in i en ny istid så är det ju inte dumt..kan man tänka...

/Viktoria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Asså, det här är patetiskt, men jag ska på teaaaater på fredag, så jag kan inte. Jag ska skärpa mig, jag lovar!
Stretcha lite åt mig också!
Janina :-)

Anonym sa...

>> Janina
Det låter väl inte så dumt med teaater :). Det fina är att det kommer flera fredagar. Jag håller fortfarande på din foto-cd. Ska försöka få med den senast på onsdag.

/v

Jacob Fröslee sa...

...åker till bohuslän för lite paddling och tältande (om vi hitter något isfritt vatten förstås) skal bli kul med lite träning på resten av vinterns fredager...

Anonym sa...

Fredagsmyset förvandlades till en hård fotbollsmatch mellan "Långvårdsektionen"och Tävligssektionen men som i detta forum kallar sig psykvårdsektionen.Det slutade dock med en snöplig förlust för långvårdarna ,trots glimrande målvaktspel av Heidi och Jörgens slit i anfallet.Men roligt var det,ett stort grattis till psykvårdarna.Efter matchen tog Heidi,Ulf och jag ett pass i gymmet och avslutade med djupa diskussioner i bastun.
Ingen Pilates denna gång men vi får se vad som händer nästa fredag.
/Nicke

Åsa sa...

Attans, jag såg detta inlägg först för sent på fredag kvällen. Men jag laddar inför nästa fredag istället, pilates, fotboll, något vi kallar basketboll eller vad det än står på schemat. :-)