måndag 20 maj 2013

Bilder från Venturen

Regnväderspaddling runt Ven
Dags för fika...


Under tak...

Regnet slutade och havet låg blankt likt en spegel...

Nästan tillbaks i Ålabodarna

Sol, hav och salta dopp

Som vanligt avslutades turen med traditionsenlig skaldjursplatå
Med på turen: Marja-Liisa, Olof S, Leif, Poul, Karl-Johan, Monika, Claudia, Peter, Juan, Jenny Å, Olof L, Jörgen och Göran N.

Fotograf: Leif

6 kommentarer:

Marja sa...

På bilden "sol hav och salta dopp" finns en liten vit prick, en vit kajakbotten. Peter, sin vana trogen, passade på att ta ett litet snabbdopp!

Monika Bengtsson sa...

Vilken härlig tur med regn fika uppehåll frivilliga bad och sedan värsta skaldjursfrossan ( fast jag minns inget av frossan- var väl lite trött och somnade innan maten kom på bordet :))
/ Monika

Anonym sa...

Ja det var en härlig tur, lika lugn och skön av avstressande som havet var blankt. Och man lär sig så mycket på de här turerna - inte visste jag att Poul kunde så mycket om bantning!!
Inte heller jag minns skaldjursfrossan - blev snuvad på den - men jag hade inte heller hållit mig vaken, helgen blev minst sagt en aning aktiv...
/Jenny Å

Peter sa...

Vi var så upptagna av skaldjursfrosseriet att vi helt enkelt glömde att väcka er.

Att ha missat skaldjursplatån måste klart kännas lite snopet, så här i efterhand. Men ni kan vara lugna. Det blir säkerligen en Ventur även 2014, eller 2015.

Monika Bengtsson sa...

Peter - kan man redan anmäla sig till 2014 alt 2015 ? Jenny jag instämmer med dig- Poul verkar sitta inne med mycket värdefull kunskap. Kul att han vill dela den med oss :)

Anonym sa...

Tack för en härlig tur! Här hittar ni några fler bilder från turen

Juan

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151491087471997.1073741825.711896996&type=1&l=80fdf224e6