söndag 10 juni 2012

Midsommartur till Misterhult 21-24 juni (medel-svår tur)

 

Beskrivning: Årets midsommar tur går som vanligt till Misterhults skärgård. Turen bjuder på bra paddling både inomskärs och utomskärs. Vi anpassar dagsturerna efter vädret, paddelvana och ambition – och vi kommer troligen att dela upp oss i några grupper.


På själva midsommarafton kommer det finnas möjlighet att vara med på en gemensam knytisbuffé (se separat lista för att anmäla vad du vill bidra med till buffén). Bestick och tallrik och mugg, potäter och det man vill dricka står var och en för själv.

Är det någon som vill vara med och fixa lite lekar? Sånghäften? Midsommarstång? Så är det väldigt välkommet.

Turledare: Mikkel (telefonnummer finns på anslagstavlan på klubben)
Avfärd och hemkomst: Vi samlas på klubben kl. 13.00 på torsdagen för lastning av kajaker och för påfyllning av dricksvatten.

Iläggningsplatsen blir Klintemåla (http://kartor.eniro.se/m/9E7Ka) norr om Oskarshamn. Körtiden är runt 5-6 timmar, så det blir inga långa fikastopp. Kvällsmaten intas i bilen eller under ett snabbt pit-stop.

Sent torsdag kväll kommer vi ha en kort paddling till tältplatsen – troligen L. Bergö. Nästkommande dagar paddlar vi vidare och övernattar på underbara L. Brändö. Söndag åker vi hem på eftermiddagen.

Svårhetsgrad: Medelsvår till svår tur

Obs: Sista anmälningsdag till turen är måndag den 18 juni. Efter det datumet, ring Mikkel.
 

Inga kommentarer: