onsdag 15 september 2010

Mer info om Hällaryd nu i helgen

Nu börjar det dra ihop sig till paddling igen och det är dags att stämma av lite detaljer..

Det verkar som de flesta åker upp redan fredag kväll och tar med släp och alla kajaker. Vi har ännu ingen exakt tid men det lutar åt runt 18 nånting. Det är egentligen ingen direkt brådska, körningen tar bara ca 2 tim och solen har ändå gått ner när vi kommer fram till Nytäppet.
Sen när vi kommer fram kan vi välja att antingen tälta nere vid stranden i hagen eller packa kajakerna och paddla ut till Östra Bokö. Det är bara 1 km ut och man hittar även i mörker.

Det kommer också att gå minst en bil på lördag morgon, samling 8 på klubben som vanligt. De kan sen ansluta när de kommer upp. Skärgården är ju inte jättestor och det går lätt att hitta varandra.

På lördagskvällen räknar jag med att vi tältar på Bockö som vanligt. Är det molnfritt på söndagsmorgonen kollar vi på soluppgången uppe på berget, runt halv sju ungefär..

Om det är några fler som är intresserade av att hänga med så ber jag er skrivs upp er eller höra av er till mig så fort som möjligt. Jag kommer att skicka ut ett mail till alla på torsdag kväll med mer info och där vi bestämmer tider och bilar.

Väderprognosen för Nytäppet är just nu ganska hygglig. Inte riktigt lika bra som förra året men mest uppehåll och bara några stänk..

Å glöm inte att rösta.. Det är inte säkert att vi hinner hem innan vallokalerna stänger på söndag kväll, så fixa det innan..

/ Ulf

Inga kommentarer: