onsdag 15 september 2010

Mer info om Hällaryd nu i helgen - del 2

Tyvärr har vi fått en del avhopp i sista minuten vilket gör att vi nu behöver efterlysa fler deltagare..

Helgens examination är ett bra tillfälle för dig som vill utveckla dig som paddlare - allt från att träna paddel & manöverteknik, till att lära sig mer om grupphantering och turledning. Instruktörskandidaterna kommer att leda turen under hela helgen och dels visa upp sina färdigheter, dels instruera gruppen inom olika områden. Kom gärna med önskemål om vad ni vill lära er eller veta mer om.

Så förutom att vi har en trevlig helg, hjälper ett antal blivande instruktörer i deras arbete kan vi dessutom öka kompetensen hos oss!

Har du möjlighet att hänga med så hör av dig till mig snarast. Avfärd antingen fredag kväll eller lördag morgon. Det ser ut att kunna blåsa en del men vi kommer att paddla i skyddade vatten..

/ Ulf

2 kommentarer:

Lina sa...

Å Ulf! Precis det här hade behövt stå för några dagar sedan! (det kan också vara så att jag behöver sluta jobba natt så att jag börjar läsa ordentligt vad som står;-) Jag har uppfattat att det är en tur för de som vill bli instruktörer, att man alltså behöver vara en ganska erfaren och målmedveten paddlare. Jag hade gärna velat följa med:-) Hoppas ni får en härlig tur!

med sol*

Ulf sa...

Det var ju synd att vi inte var tydligare, vi får försöka tänka det framöver.

Turen togs upp i två blogginlägg innan det här och även på långfärdsmötet på tisdagen. Tyvärr kan det väl ofta vara så att vi gamla är lite hemmablinda och inte ser hur informationen uppfattas av de nya.

Men om man är intresserad/osäker så är det alltid lättast att bara höra av sig - så försöker vi räta ut ev frågetecken.

/ Ulf