fredag 3 september 2010

Hösttur i Hällaryds skärgård 17-19/9

Dags för vår hösttur uppe i Blekinge..

NIL kommer att hålla en instruktörscertifiering och medlemmar från MKK är inbjudna att deltaga. Helgen kommer att utformas som en vanlig tur samt innehålla moment där de blivande instruktörerna lär ut olika färdigheter. Ett utmärkt tillfälle om du vill veta mer om NIL, utvecklas som paddlare eller bara få lite inspiration och träffa nya människor..

Höstturerna i Blekinge brukar vara ganska avspända, kanske inte så lång paddling alla gånger men med mycket trevligt umgänge. De senaste åren har vädret dessutom varit kanon och vattnet fortfarande badbart (om än inte jättevarmt..). Vi håller till antingen på Östra Bokö eller Bockö, båda mycket fina öar med gott om plats för massor av tält och tillgång till utedass.

Turen räknas som lätt/medelsvår och du bör ha viss vana. Vi kommer att paddla i skyddade vatten, med möjlighet att sticka ut på öppet hav för de som vill, och tälta ute natten mellan lördag och söndag. Om det finns intresse så kan en grupp åka upp redan fredag kväll, notera i s f på listan på klubben. Annars samling på klubben lördag morgon kl 8.00 som vanligt.

Det behövs lite hjälp med att samordna transporterna, turledningen är dock redan fixad..

Fler frågor? - hör av dig till mig..

Lite bilder & text från de senaste årens turer finns på min hemsida här och här.

Info om NIL, Nordisk Instruktörscertifiering.



Säsongens sista sommartur, häng på!

/ Ulf

Inga kommentarer: