tisdag 5 mars 2013

Välkommen på långfärdsmöte

Med en förhoppning om att isen i kanalen snart försvinner så årets första långfärdsmöte även blir ett säsongstartmöte, är ni alla välkomna till möte tisdagen den 19 mars.

Vi skall självklart prata igenom årets program och turprogram.

Vi skall prata om introkurserna.

Vi skall prata om säkerhetskurser.

Vi skall prata om 24-timmars som nu verkligen har etablerat sig som tävling. Redan nu är 23 deltagare anmälda och hör och häpna, från fem olika nationer.

Vi skall prata om bassängträningarna. Finns det till exempel intresse för fler organiserade övningar på bassängträningarna?

Jag tänker även passa på att informera om vad som är nytt för i år.

En stor fråga är givetvis också om det finns intresse för att åka på veckotur 2013. Visar det sig att det finns intresse, får vi ju även reda ut vart veckoturen skall gå i år?

Mötet börjar klockan 19.

Självklart bjuder klubben på fika!

Välkomna!
Peter

Redan nu passar jag på att ta hål på några av nyheterna för i år:

Det finns risk för att ni inte kommer att känna igen er när ni kommer till klubben. Under vintern har det faktisk hänt en hel del, i och kring klubbhuset.

Parkeringen har renoverats och fått ny asfaltbeläggning och ny makadam

Gymmet har fått nya bänkar

Kansliet har fått nya skåp och bokhyllor. I samband med möbelbytet har vi även passat på att rensa ut rejält på kansliet. Om det finns någon som är intresserad av en OH-projektor, får jag tyvärr meddela att det är för sent.

Slutligen har vi fått ett nytt konferensbord i samlingsrummet tack vare Jenny Åström. Det var nämligen dags att renovera kontoret där Jenny arbetar och därmed blev ett konferensbord samt ett antal skåp och bokhyllor till övers. Möbler, som nu har kommit Malmö kanotklubb till godo.


2 kommentarer:

Viktoria sa...

Peter du är satan i gatan bäst!

Anonym sa...

Ja Peter du är galet bra :)
/ Monika