fredag 30 april 2010

Långfärdsmöte

Onsdagen 12/5 19 00

Välkommen till månadens möte/veckotursmöte

Ett stort grattis till er alla som genomförde 24-timmars paddlingen. Evenemanget som planerats av Jacob och Uffe blev både roligt och inspirerande. Ser fram emot nästa års lopp.



Nu är det dags att planera veckoturen.
¤ Vilka alternativ?
¤ Västkusten eller annat?
¤ Gruppindelningar?
¤ Transport?
¤ Sjökort?
¤ Säkerhet?
¤ övrigt?

Någon form av tilltugg kommer att serveras

Göran N

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte komma på mötet, men siktar i år på att delta på veckoturen!!! Västkusten eller annat låter som en bra plan. Jag ingår helst i en tolerant grupp som inte röstar hem mig alltför tidigt.
//Anders

Ulf sa...

Tja, med 126 km på M24KC borde du ha hyggliga fysiska förutsättningar för att klara en veckotur. Så det handlar nog mest om att ligga lite lågt - inte kritisera turledarnas eventuella kunskaper i astronomi och hålla wooschande på en acceptabel nivå..

Anonym sa...

Tack Ulf! Det är precis den typen av enkla handfasta tips jag behöver för att klara veckan. Jag har även börjat läsa boken "How to be good" men den är lite väl teoretisk och jag har svårt att omsätta den i praktiken.
/Anders

Marja sa...

Kära Anders! Du är god nog. En del av oss andra satsar på att komma in i bikiniformen, tränar paddling och snabbhet för att hinna få den bästa tältplatsen och vaxar sin kajak och bleker tänderna för att få mest beundran. Men! glöm inte kakmix, annars...
Kram, Marja

Viktoria sa...

Oj. Jag har varken paddlat, läst hur man lyckas, bantat eller gjort några kakor.. Jag hoppas på turen :)

Anonym sa...

Tack Marja, då skippar jag det där med att vara god. Det var nog ändå aldrig min grej. Dessutom är det bevisat att elaka människor har roligare. Bikiniformen har jag däremot inte skänkt en tanke. Ska se vad jag kan åstadkomma.
//Anders