söndag 14 februari 2010

Påminnelse - anmälan till Wales senast onsdag

Jag vill bara påminna dig - Senast på onsdag ska man anmäla sig.


Lite status/information (har fått lite uppdateringar sen senast):

* Vi bestämde senast att vi åker vecka 17 (den veckan avslutas med Anglesea Sea Kayak Symposium för den som vill stanna kvar).
* Senast den 17 februari bör man ha bestämt sig och meddelat mig om man vill med eller inte.
* Olly, vår instruktör, kan ta max 8 deltagare. Man är fyra deltagare på en instruktör, så är man fler än 4 tas en hjälpinstruktör in. I dagsläget är vi 5-7 som är intresserade.
* Priset för paddlingen varierar beroende på hur många som hänger med, men räkna med 500-700kr per person och paddeldag. Inkluderar utrustning, men kan inte garantera torrdräkt till alla.
* Bed and Breakfast (inkl lunchpack, exklusive middag) blir cirka 400kr per person och dag. Räkna kanske 100kr för en middag.
* Vattentemperaturen enligt Olly är 8-10C==> Ta med torrdräkt om du har. Olly har ett par, men inte till alla.
* Man flyger lämpligen till Manchester och tar en gemensam taxi därifrån. Alternativt flyger man till Dublin, gör ett studiebesök på Guinness och tar sedan en färja över. Ett tredje alternativ är att köra dit. Det tar ett dygn, men kan vara lämpligt om man vill ha en kajak med sig hem.
* Jag ska kolla exakt vad för kajaker. Vad jag minns är utbudet varierande. Olly är dock kompis med Nigel Dennis och det är möjligt att man kan låna/hyra NDK-kajaker för kursen.

Som sagt, onsdag den 17 februari har vi satt som deadline. Hör gärna av er om ni har frågor.

Sommar, vår, höst och vinter,
Ingen paddling, men skridskon den slinter.



//Richard

richard.gudmundsson@stericsson.com

Inga kommentarer: