lördag 6 februari 2010

Minnesanteckningar från mötet 3/2

Lite noteringar från mötet..

Styrelsen: Inget nytt. Glöm inte årsmötet 7/3 kl 15 bara.. Och Göran Nordin har erbjudit sig att sitta kvar som sektionsledare ett år till!
Turgruppen: Styrgruppens förslag om bantat turprogram godkändes. Det innebär ca 10-11 fasta turer (på förslag Tjärö, Midsommar, Veckotur och Immeln, samt dagsturerna Kullen, Hjörneredssjön, Ven, Näset och några sjö/åturer för nybörjare). 5-6 extraturer vilka fungerar exakt på samma sett som vanliga turer förutom att turgruppen inte fixar turledningen utan det får ske utifrån, antingen av enskilda eller grupper av medlemmar. Extraturer ska godkännas av styrgruppen i förväg, i övrigt samma regler när det gäller milersättning, listor, ledare och säkerhet mm. Höjd milersättning till 18:50 kr/mil för personbil. För släp kommer ersättningen också att höjas från dagens 25 kr/mil men den exakta nivån, samt beräkningssätt är ännu inte bestämt. Det kan bli problem med den godkända statliga skattefria ersättningsnivån. Vi kommer också att jobba vidare med att se över möjligheten att hyra buss, alternativt ersätta privat buss.
Materialgruppen: Alla kajakerna hela inför säsongen. Diskussion om vad sektionen önskar nyinvestera i – ”vanliga plastkajaker” alternativt roligare ”lekkajak”. Materialgruppen ser över eventuell ersättare till Capella och Point. Jesper kollar upp möjligheten att köpa in ett tarp till sektionen att ha med på turer.
Säkerhet: Bassängträning i Burlöv nästa gång 20/2.
Festgrupp: Fest kommer i vår, datum ej bestämt ännu..
Övrig träning: Nicke meddelar: Torsdagar kl 17 med tävlingssektionen. Det tycker att det är jättekul att långvården är med. Fredagar kl 17.30 träning efter vad de som kommer vill. Söndagar ca kl 16. Gym/basket/fotboll/vad som de som kommer vill göra. Onsdagar kl 17.30 så snart isen släpper är det intervallträning i kanalen. Be there or be square..
Eventuell MKK 24 timmar. Jacob och Nicke planerar en tävling/fest i slutet av april..
Nästa möte: Ej bestämt ännu.

Och ni som inte var där och missade Marjas Semmelfrossa får skylla er själva..

Anteckningar Elin/Ulf

Inga kommentarer: