tisdag 10 januari 2017

Syjunta 29 januari

Dags för aktivitetsmöte i Motion-och långfärdsektionen. Vad passar bättre än att ventilera sina konstruktiva åsikter och allmänna frågor om vår kära kanotklubb och paddlingens väsen i mörkersäsongen än under en hederlig syjunta?! Tid drop-in men säg vi börjar kl 15.

Pyssla med ditt eget projekt och/eller hjälp till med klubbens material. Vi har under hösten samlat ihop en ansenlig hög med flytvästar som behöver ses över.

Ta gärna med dig t.ex.:
-skaparkraft
-ordningsinne
-symaskin
-nål och tråd
-måttband
-lämpligt material till ditt projekt, projektplan i seriös anda eller syjuntan blir ditt startskott för skissandet av det storslagna pysslet
-silvertejp

Ex på projekt:
-hjälpa till med klubbens material
-sy pogies
-sy paddelfodral (tips sk picknick-filt), eller sticka en paddelstrumpa..
-sy fast märken på flytväst
-sy paddelkjol
-sy surfhandduk
-säkerhetsdetaljer, diverse reflexmaterial tex tejpa paddel
-laga paddelkläder, se över sina grejer
- stoppa hål i ullstrumpor/diskutera huruvida det är lönt att lappa hålen i icebreaker/ullmaxet
-limma ihop torrdräkt eller vad man nu gör när det blir hål i dom
- tälja sig en eskimåpaddel (vi ska ju inte vara såna utan att träslöjden är också välkommen)
-sy packpåsar för den ultimata organiseringen

Det kan säkert behövas stärkande fika på det. I februari har vi en uppföljande syjunta eftersom jag känner på mig att alla inte blir klara med sina projekt på en eftermiddag.

Dessutom är det städdag för gymmet! Det är dags för storstädning i gymmet, dvs alla grejer så mycket som möjligt ska bäras ut så golvet kan städas ordentligt. Känner du att du är en gymräv så kom och hjälp till med detta. Organisering och förändringar i gymmet kommer diskuteras, bidra med din åsikt och konstruktiva kraft.  Kombineras förslagsvis med discoträning och chinstävling. Efter detta kommer det för alltid vara jättefin ordning i gymmet!

/Jenny L

Inga kommentarer: