torsdag 19 mars 2015

Inbjudan till kanaltur i Halden i NorgeHalden Padleklubb og Kanalselskapet Haldenkanalen inviterer kano- og kajakkpadlere til den etter hvert så velkjente Kanalturen 2015 – en uforglemmelig padletur gjennom et av Norges vakreste og mest tradisjonsrike vassdrag, Haldenvassdraget.

Det blir ingen tidtaking da dette er en tur uten stress.

Turen markerer åpningen av slusesesongen i Haldenvassdraget og deltagerne vil bli de første som passerer gjennom de tre slusene på Ørje, Strømfoss og Brekke i 2015. På Ørje blir det også musikk i slusekammeret.
Dette er også en fantastiske muligheten til å sluse med kajakk gjennom Nord – Europas høyeste sluseanlegg, Brekke sluser i Haldenkanalen. På turen kan du hvile på hvite sandbanker og titte på et rikt fugle- og dyreliv. Vi padler blant annet forbi tre-fire ørnereder og mange beverhytter.På lørdag blir det felles middag i historiske og vakre Strømsfoss mølle, som nå er et riksmuseum for møller.

Sett av helgen 30.mai – 31. mai, da er det klart for Kanalturen 2015 og vi håper å se dere i Haldenkanalen denne helgen!

For mer info om Kanalturen 2015: http://www.kanalfestival.no/?page_id=222

Finn oss på Facebook: https://www.facebook.com/kanalfestival

Inga kommentarer: