tisdag 17 januari 2012

Turprogram med mera

Nu är vi klara med ett förslag till turprogram för 2012.

I år har vi valt att presentera alla aktiviterna för motion- och långfärdssektionen i ett program. Datum för turer, bassängträningar, introkurser, möten etc. finns nu samlade i ett program.

Om ni har synpunkter på turprogrammet, om ni har idéer om vart årets veckotur skall gå, eller om ni vill vara turledare för någon eller några av turerna så maila till Mikkel. (mikkelss[at]hotmail.com)

Programmet hittar ni här och här

Snart är det sommar igen!
Peter

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat! Gediget program. Nu längtar jag till sommaren/Annika

göran n sa...

mycket bra och redigt program.
toppen
göran N

Per sa...

Ett bra och blandat program.

Hittade dock ett litet skrivfel när jag skrev in turerna i min kalender. Texten för Västra Blekingeturen inleds med "Långhelg i östra delarna...".

Hälsningar
Per

Marja sa...

Så bra att alla aktiviteter finns i samma program. Snyggt jobbat Mikkel och Peter!

Anonym sa...

Jättebra turschema!
Många spännande turer.
En liten fråga kring Blekinge turen 18-20 Maj. Den 17:e Maj är helgdag kanske finns möjlighet att förlänga turen med ytterligare 1 dag och börja redan den 17?

Mvh Cecilia

Anonym sa...

Vilket program - tydligt och strukturerat! I like... Jag längtar till paddlingsåret 2012 ( har ju inte paddlat i år ännu).

Monika

Anonym sa...

Stort tack till sektionens ansvariga för den goda framförhållningen även för kortare paddlingar och säkerhetskurser - utmärkt!

Petter Lindblad

Ulf sa...

Får tyvärr påpeka att just säkerhetskurserna bara är preliminära än så länge. Mer info om exakta datum, tider mm läggs ut här på bloggen när det närmar sig..
/ Ulf