måndag 23 januari 2012

Bassängträning i Burlöv 4/2

Nu har vi fått klart tiderna för vårens bassängövningar i Burlöv; 4/2, 3/3 och 31/3. Eftersom badet numera håller öppet längre på helgerna förskjuts vår tid en timma. Annars är allt som vanligt..

Samling kl 14.30 på klubben för teorigenomgång. Därefter lastning av kajaker och transport till Burlövsbadet, bassängtid 16.30 - 18.30. Efter dusch och bastu lastar vi kajakerna igen och transporterar tillbaks dem till klubben. Förutom badkläder så ta gärna med simglasögon eller cyklop, våtdräkt eller underställ och en liten fika.


Obs! Platserna brukar vara attraktiva så får du förhinder måste du meddela detta så fort som möjligt, så att platsen kan gå till någon annan. Kostnad 100:- som betalas kontant på plats.

Anmälningslistan sitter uppe på klubben.

Ulf

7 kommentarer:

Janina sa...

Bokar Bollywood 20.00, välkomna!
(eventuella nya: indisk restaurang nära Hansakompaniet)

Mats sa...

Hej. Över en jättegod lunch i tisdags tillsammans med Janina och Henrik började vi prata om la Couronne. Jag kan mycket väl tänka mig att attackera deras musslor.
Kan vi få lite feedback?
/Mats

Janina sa...

Jag går gärna till La Couronne!

Ulf sa...

Man bör tänka på är att lördagskvällar är den i särklass populäraste kvällen på de flesta restauranger. Det innebär att man oftast måste boka i god tid och sen dyka upp ganska precis så många och vid den tid man sagt. Annars förlorar de platser och blir inte glada..

Bollywood funkar inte riktigt så utan har den fördelen att vi kan säga 15 st och sen bara komma 10 (eller 20) vid ungefär rätt klockslag..

La Couronne är ok men då behöver det nog styras upp innan.

Tips från branschen.. :)

Anonym sa...

Jag och Rolf har anmält oss till lördag men vi har fått förhinder tyvärr. Ser fram mot nästa Burlövsträning istället. Ha det gott i vattnet!

Monika

Mats sa...

Uppstyrning pågår...
De enda jag inte fått kontakt med om att hänga på till la Couronne är Ulf, Heidi och Jenny.
Kommentera här eller ring mig om ni vill hänga med.
/Mats

Anonym sa...

Hej, jag kommer inte på bassängträningen idag. Har inte blivit helt frisk från förkylning. Men jag hänger gärna med och äter på kvällen.

Henrik