onsdag 2 december 2009

Minnesanteckningar från mötet 2/12

Dagens möte var ett informellt möte men det framkom ändå några saker som kan vara intressant för övriga medlemmar som inte deltog i mötet.

Budget för 2010 - Vi tittade på en preliminär budget. Vi verkar ha koll på kostnaderna och det ser bra ut inför nästa år.

Turgruppen - Gruppen har börjat att diskutera nästa paddelsäsongs turer. På förslag ligger att vi eventuellt kommer erbjuda ett mindre antal turer nästa sommar. Tanken är att detta skall ge utrymme för fler mer eller mindre spontana turer. Eventuellt kommer några av dessa vara klubbsponsrade (givetvis utifrån vissa riktlinjer).

Säkerhet - Påminnelse om att alla skall använda pannlampa när vi mörkerpaddlar på havet.

Fredagsmyset - gör ett uppehåll över jul och nyår och återkommer fredagen den 8 januari. Nicke vill gärna ha tips och idéer på alternativa aktiviteter.

Längdskidåkning - Det är ett gäng (mestadels från ungdomsgruppen) som kommer åka upp till Dalarna och träna längdskidåkning över nyår. Det finns ett fåtal platser kvar. Är någon intresserad skall man vända sig till Alexandra för mer information.

MKKs styrelse är i behov av nya medlemmar som kan engagera sig. Om jag förstod det hela rätt behöver vi en sekreterare, eventuellt en material ansvarig och en sektionsledare för långfärdssektionen. Är ni intresserad av att engagera er i styrelsen eller har förslag på någon medlem som ni tror kan vara lämpliga och intresserade av något styrelseuppdrag så hör av er på: mkk.langfard@gmail.com - så vidarebefordrar jag förslagen till valberedningen.

Luciapaddlingen - äger rum den 13 december. Givetvis är alla sektioner välkomna att delta. Vi ses kl 16:00 på klubben. Katarina Forsberg (från Drakarna) kommer finnas på plats om någon hellre vill lussa i drakbåt än kajak (kanske föräldrar, mindre barn?).


Tack Dagmar för goda lussekatter!

/Viktoria


(Ur mitt trötta och flamsiga huvud. Hör av er om jag missat något.)


3 kommentarer:

Dagmar sa...

Du är fantastisk Victoria, ett protokoll inom en timme, direkt ur minnet- månne en blivande sekreterare??
Toppen!

Anonym sa...

Hej!
Kom ni fram till några datum för vårens långfärdsmöten?
Janina :-)

Anonym sa...

... och hej igen! Min plats i styrelsen/styrgruppen blir nog också ledig till våren... jag måste prioritera lite annorlunda.
Janina