lördag 18 augusti 2018

Immeln 1-2/9, lätt tur, övernattning i tält















Beskrivning: En perfekt sensommar/förhösttur genom den alltid lika vackra sjön Immeln. Den sägenomspunna sjön Immeln präglas av trolsk vildmark med steniga stränder och ett stort antal vikar. De hundratalet öarna ger en känsla av skärgård.


Turledare: Stefan Welander
Svårighetsgrad: Turen klassas som lätt d v s. att du skall kunna paddla 10 km, motsvarande  två varv i kanalen. Nybörjare är mycket välkomna!!
Avfärd: lördag, samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker.
Hemkomst: söndag kväll

OBS: Ta med egna spännband till att surra fast kajaken med, min. 2,5 meter långa (finns på Clas Ohlsson att köpa artl nr: 35-1283)
Att ta med: Tält, mat och campingutrustning för en övernattning. Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm.

Du som är ny ska inte låta dig avskräckas av att du kanske fattas utrustning. Det brukar gå mycket bra att låna. Använd dig av vår Facebook-grupp till att fråga!
Kajak bokar du genom att skriva upp motsvarande nummer i dokumentet. Havskajakerna i förråd två och de mer stabila kajakerna i förråd tre rekommenderas

Anmälan: sker genom vår facebookssida eller MKK:s kalender

Inga kommentarer: