tisdag 28 april 2015

Välkommen på långfärdsmöte onsdag 6 maj och premiär för" varvet på tid"!

Då var det dags för långfärdsmöte i maj. Som vanligt träffas vi kl 19 för att dryfta vårt stora intresse paddling och diskutera sektionens arbete. Detta möte sammanfaller med premiär för "varvet på tid".


"Varvet" är precis som det låter-paddla runt kanalen så snabbt du kan. Det är en sektionsöverskridande aktivitet som anordnas av Tävling/Ungdomssektionen och kommer äga rum varannan onsdag framöver. Sektionerna turas om att anordna lite fika/sätta i gång grillen efteråt. Du bör vara redo ca 17.45, man paddlar med jaktstart så de snabbaste startar sist och de första som tar det lite lugnare ca 17.55-18.00. Du får själv uppskatta din varvtid inför första tillfället. Starten sker vid greningen, bron vid Slottsträdgårdscafeét och således mål vid densamma bro.

Sen fikar vi och har långfärdsmöte då vi ska diskutera:

-M24KC  23-24 maj (malmö kanal, paddla så många varv du tyar under 24 timmar) som numera är ett etablerat event med internationella deltagare. Vi behöver bilda en supportgrupp som fixar mat och håller styr på det hela. En person har hittills anmält intresse för att supporta och starta upp grupp.
- status på våra arbetsgrupper
- introduktion/information för eventuella nya medlemmar på mötet
-övriga frågor
-veckotursväsenet

Nästa möte äger rum 3/6 kl 19 även då med varvet om jag räknat rätt.

Välkommen!

/Jenny L

Inga kommentarer: