torsdag 11 juli 2013

UPDATE - Gruppindelning inför veckoturen

Och så det här med grupperna…

26 personer är helt enkelt en för stor grupp för att paddla runt i skärgården med. Tre grupper kan vara rimligt när vi är 26 personer och nu finns det faktiskt tre grupper.

Marja-Liisa- och Petergruppen, med ett liknande upplägg som på förra årets veckotur till Åland, det vill säga i grunden en traditionell Marjagrupp, men med intentionen att vara mer rörlig och i huvudsak övernatta en gång på varje ställe. Tid för bastu, mat, sevärdheter och rekreation. Med två turledare finns det möjlighet för folk att paddla mer eller mindre, svårare och lättare, allt efter tycke och smak. Stopp för proviantering, restaurangbesök och vattenpåfyllning. Intentionen är att paddla kring Koster med omnejd.
Anmälda: Marja-Liisa, Peter, Göran N, Stefan, Jörgen, Monika, Poul, Leif, Jenny L, Juan, Linda, Mats, Pär-Anders

Horisontgruppen: Packar god mat för hela veckan, vatten för ca halva. Råkar vi paddla förbi en affär/glasskiosk/restaurang så kanske vi handlar, men vi styr inte rutten efter detta. Söker horisonter, vackra klippor, sälar, skratt, fina solnedgångar, svalkande dopp och en och annan våg. Har ni liknande tankar är ni varmt välkomna att vara med i gruppen!
Viktoria sammankallande (men ej ledare)
Anmälda: Viktoria, Elin, Carin, Kjell, Jesper, Challan, Dagmar, Heidi

Nord/Syd-gruppen: Intentionen är att paddla lite längre dagsetapper båda nord och syd om iläggningsplatsen. Väderförhållande bestämmer ruten, men önskan är paddling ytterskärs kring Koster och Fjällbacka/Väderöarna. Kanske vi hittar en fyr, en säl och en surfvåg?
Anmälda: Mikkel, Karl-Johan

Vill man ansluta till en grupp så hör man av sig till respektive turledare, sammankallande eller dylikt.

Peter

11 kommentarer:

Pär-Anders Aronsson sa...

Var lite intresserad av Grupp 3, men att sitta i kajakerna kl 06.30 och paddla 5 km var inte helt rätt ;-)

Så jag väljer Marja-Liisa- och Petergruppen.

/Pär-Anders

Monika Bengtsson sa...

Pär-Anders: Vad ska grupp 3 göra efter 5 km kl 0715? Låter ju som en lagom lång dagsetapp -du kan ju sova en stund när du kommer fram :)

Ulf sa...

Ja bra idé att gå ut stenhårt o vara effektiv tidigt, så kan man ta det lugnt o slappa resten av dagen sen..

Monika Bengtsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Monika Bengtsson sa...

Ja så är det liksom "gjort"..

Anonym sa...

Vilka intressanta kommentarer! Hur gick det till? Har mylingen varit på spel redan innan veckoturen har börjat? K-J och jag är tacksamma om någon vill förklara oss vad som gäller för Grupp 3. Särskilt när vi skall sitta i kajakerna och hur långt vi får paddla. Vi vet det nämligen inte!
/Mikkel

Peter sa...

Nu har vi tillsammans läst detta inlägg 335 gånger. Det känns bra. Då har vi alla styr på gruppindelningen. Syns imorgon kl. 8

Monika Bengtsson sa...

Peter- hur många gånger har jag varit inne? har tappat räkningen...

Pär-Anders Aronsson sa...

Jo som man kan se var det jag som var mylingen. Eftersom grupp 3 inte var så klar i sitt syfte så kände jag mig tvungen att hitta på ett (lite oklart varför). Nu när det finns hårdföra ledare för gruppen så tror jag att det är bättre att de bestämmer syftet och andra detaljer.

Viktoria sa...

Är det någon som har möjlighet att svänga förbi mig på väg till klubben imorgonbitti? Tror jag har lite för mkt grejer för att ta på cykeln.

Monika Bengtsson sa...

Var bor du nu - vi kommer gärna förbi !