onsdag 5 juni 2013

Midsommartur till S:t Anna 20. - 23. juni (Medel-svår tur)

Beskrivning: Årets midsommar tur går i år till S:t Anna’s vackra skärgård. Turen bjuder på bra paddling både inomskärs och utomskärs. Vi anpassar dagsturerna efter vädret, paddelvana och ambition – och vi kommer troligen att dela upp oss i några grupper.

På själva midsommarafton samlas grupperna på nordsidan av ön Äspskär ca 4 km ost-nordost för Tyrislöt (detta preliminärt). Eventuellt kommer det finnas möjlighet att vara med på en gemensam knytisbuffé (turledarna eller annan deltagare koordinerar).

Är det någon som vill vara med och fixa lite lekar? Sånghäften? Midsommarstång? Så är det väldigt välkommet.

Avfärd och hemkomst: Vi samlas på klubben kl. 8.00 på torsdagen för lastning av kajaker och för påfyllning av dricksvatten. Senare avfärd koordineras med turkoordinatoren

Iläggningsplatsen blir Tyrislöt (http://kartor.eniro.se/m/nPH1m). Körturen inklusiv paus är runt 6 timmar, men det blir inga långa fikastopp. Vi förväntar att måste betala en liten avgift för parkeringen vilket sprids ut på deltagarna.

Sent torsdag kommer vi ha en kort paddling till tältplatserna. Nästkommande dagar paddlar vi i skärgården och övernattar på en eller fler av de fina öarna. Söndag åker vi hem kring lunch.

Svårhetsgrad: Medelsvår tur.

Turledare: Turkoordinator saknas.

Anmälningslistan sitter på anslagstavlan.

Välkomna att skriva upp er!

Inga kommentarer: