måndag 29 april 2013

Supportteam till 24-timmars

M24KC äger rum den 1-2 juni i år. I år är det 38 anmälda från 6 olika nationer.

Det är fjärde året i rad som Malmö kanotklubb arrangerar M24KC och tävlarna är nu gott vana vid service, rapportering och support av hög klass som supportteamen har säkerställt genom åren.

Det är med andra ord dags att börja planera för årets upplaga av 24-timmars och det behövs det givetvis ett supportteam i år också.

Vi har långfärdsmöte den 15 maj och det skulle vara kul om vi kunde få ihop ett supportteam tills dess, eller kanske till och med innan dess.

Det finns redan folk som gett uttryck för att vilja ställa upp, men hör gärna av er till undertecknad, Ulf eller Jacob om ni kan tänka er att vara med i årets supportteam.

Peter


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan intyga att det är riktigt underhållande att hjälpa till med supporten. Upplevelsen kan liknas vid en kombination av Mästarnas mästare, Aspegren mitt i maten och The Muppet Show. ;-) Jag är dock osäker på om jag kan hjälpa till i år. Främsta anledningen till det är hundrelaterat. Nån som vet ifall vi har en policy mot hundar i klubbhuset, eller mer specifikt i samlingsrummet?
/Anders

Ulf sa...

Är inte så insatt i just hundar men jag tror att de djur vi tillåter i lokalen måste vara uppstoppade, typ minkarna på kansliet. Det torde väl medföra avlivning först vilket kanske inte uppskattas, varken av ägeren eller djuret självt.
Kanske om hunden håller sig på altanen, i anslutning till samlingsrummet? Åtminstone mestadels..?
/ Ulf

Peter sa...

Jag har sett hundar i kajaker och hundar som varit anmälda till klubbfest. Det känns ändå som om vi har viss vana att hantera hundar på klubben.
/Peter

Anonym sa...

Rolf och jag hjälper gärna till dagtid på lördagen ev sö oxå / Monika

Anonym sa...

Kan inte komma på mötet den 15 maj men ställer gärna upp under lördagen dagtid.

Ragnar Ahlström Söderling 070-4948069

Janina sa...

På 24-timmars är "blöt hund" inte den värsta doften man kan stöta på... framför allt när torrisarna åker av framåt morgonen. ;-)
Ska tyvärr flytta samma helg, men tittar förbi under kvällen, galenskapen kan man ju inte missa!

Monika Bengtsson sa...

Hej Ragnar!
Kan du maila till mig (family.bengtsson@bredband.net) så kan vi kommunicera enkelt vi alla som är med i supportteamet. Fler som vill hjälpa till- bara maila till mig isåfall. Man kan hjälpa till med att handla mat, tillaga mat och/eller hjälpa till i köket under lördag/söndag mm. Hur trevligt trevligt som helst och det finns mycket tid för social samvaro!

Monika