torsdag 23 februari 2012

Sportlovsaktiviteter i Burlövsbadet 26/2

Det var så stor succé förra gången Anders, Henrik, Mats och Janina besökte Burlövsbadet i höstas att Kerstin hörde av sig och frågade om vi inte kunde komma tillbaka nu på söndag 26/2 igen.

Uppdaterat 120223: Mats har anmält sig som frivillig men vi behöver ett par till som kan hjälpa till!

Det är ont om bassänger där vi kan träna under vinterhalvåret och det är därför väldigt viktigt att vi ställer upp och hjälper Burlövsbadet. Peter och jag kan i värsta fall hoppa in och ta det men eftersom vi har rätt fullt upp nu innan årsmötet vore det bra om vi kunde får lite support..Det gäller alltså att ta med några kajaker och visa & berätta lite om vad vi gör på klubben, samt låta intresserade få prova på. Samtidigt kan vi även passa på och informera ungdomarna om vår kanotskola i sommar!

Är det några som är intresserade av att ställa upp och hjälpa till? Det rör sig om mellan kl 11 - 16 men det är ok om du bara kan hjälpa till nån timma.

Hör av er till mig om du är intresserad: ulf[at]johanssonform.com

Peter & Ulf

6 kommentarer:

Mats sa...

Hej,
Vi behöver vara 4, helst 6, för att kunna avlösa varandra. Det handlar om 5 timmar (11-16) och sist var det full rulle hela tiden.
Hur är det med ungdoms och tävlingssektionerna, kan dom hjälpa?
Det vore riktigt tråkigt om vore tvugna att tacka nej...
/Mats

Anonym sa...

Jag kan ställa upp några timmar och prata med folk och berätta om vilken underbar klubb vi har och hur trevligt vi har på våra turer. Känner däremot inte för att visa upp mig i kajak :D
Men då behöver det ju vara några fler som ställer upp.

Mvh Cecilia

Anonym sa...

Jag har kopierat texten till Malmö Kanotklubbs Rookies på Facebook så kanske det är någon fler som läser och som hör av sig.

Mvh Cecilia

Mats sa...

Jättebra! Det kommer inte att handla om någon direkt uppvisning. Uppgiften är mer lik den att hantera radiobilar på tivoli...
/Mats

Janina sa...

Om det är samma uppdrag som förra gången handlar det om att sätta folk (barn?) i kajakerna, hjälpa till med flytväst och paddel, skjutsa iväg dem samt tipsa dem om hur man svänger när de kommer till slutet av bassängen. Man behöver inte vara någon mästerpaddlare själv.

Mats sa...

Skånskan var där och ger oss bra reklam.

http://www.skanskan.se/article/20120226/LOMMABURLOV/702269943/1023/-/kanotkul-pa-lovet

/Mats