torsdag 8 oktober 2009

Protokoll från långfärdsmöte 7/10

Anteckningar från onsdagens långfärdsmöte..

Styrelsen
Klubbhuset kommer att hyras ut högst en gång i månaden nästa år, för att inte inkräkta för mycket på klubbens verksamhet.

Turgruppen
Det har varit en mycket aktiv sommar med rekordmånga deltagare. Det är jätteroligt, men det kräver också mycket av turgruppen. I somras ställde 17 personer upp som turledare, och i vinter kommer turgruppen bland annat att diskutera hur man kan rekrytera fler turledare, inspirera fler att ställa upp som chaufförer med mera. Förslag och idéér är välkomna! Dagmar blir sammankallande i turgruppen.

Materialgruppen
Städdag på söndag 11/10 kl 11.00! Förslag på minikurs "laga din egen kajak".

Introgrupp
Uppföljningsmöte planeras i november. Jörgen är sammankallande.

Informationsgrupp
Arbete med den nya hemsidan pågår. Förslag: att varje arbetsgrupp ska få en egen flik på bloggen/hemsidan där man kan se en lista över gruppens medlemmar, info om kommande möten med mera.

Säkerhet/utbildning
Fyra bassängövningar planerade i höst (och förhoppningsvis lika många i vår). Datum aviseras på hemsidan och anmälningslistor sätts upp på anslagstavlan 2 veckor innan.

Ullmaxgruppen
Nytt sortiment i höst, bland annat ett nytt dam-underställ, snyggt, svart-rött. Kontakta Janina eller Carin om du vill låna väskan och prova att sälja på jobbet.

Festgrupp
Fest på lördag! Hittills 35 anmälda. Kontakta Dagmar direkt om du vill anmäla dig i sista minuten. Dagmar lämnar posten som festfixare. Festgruppen består av tre personer nu, fler är välkomna.

Fredagsgruppen
Samordnande: Nicke. Pilates med mera drar igång första fredagen i november. Förslag är välkomna. Vi träffas 17.30. Eventuellt äter vi gemensamt efter träningen.

Onsdagsträning
Intervallträning onsdagar 17.30 (i kajaken). Alla är välkomna, oavsett hastighet.

Vi fick dessutom in många nya namn som var intresserade av att ingå i arbetsgrupperna till nästa säsong.

Mötet avslutades med en kul och lärorik föreläsning och bildvisning av Richard från hans och Anders paddlingar i Wales. Stort tack!

Nästa möte
Onsdagen 4/11 kl 19.00.


Janina

Inga kommentarer: