måndag 25 juli 2016

Säsongspremiär för torsdagspaddlingar!

Sista veckan eller två har många av oss varit ute på olika turer och drakarna och ungdomarna har varit på SM. Men denna vecka drar det igång med lite mer aktivitet igen.

Denna vecka är det säsongs-premiär för klubbens torsdagspaddlingar på havet vilket vi tidigare nämt. Samling kl 18 färdig i vattnet, så kom i tid för att välja kajak etc.

På torsdagspaddlingarna paddlar vi en tur tillsammans, både gamla och mer nya paddlare. Väder och vilka som är på plats bestämmer turen, ofta delar vi upp oss i mindre grupper. Ofta tränar de som vill lite säkerhet innan vi går in. Vattnet är varmt och skönt nu och man kan inte träna för mycket. Torsdagspaddlingarna är perfekta även för dig som inte har paddlat på havet förut, enda kravet är säkerhetskurs.

Alla hjälper såklart alla, men för att vara säker på att ett par med lite mer erfarenhet är plats att hjälpa de mer nya, behöver vi minst två namn varje vecka på personer som vi vet kommer att vara där. Det finns en lista uppsatt på anslagstavlan. Glöm inte att skriva upp dig.

/Jenny Å, Introgruppen

Inga kommentarer: