tisdag 5 januari 2016

Gott Nytt Paddelår! Välkommen på Långfärdsmöte 27/1 kl. 19

Gott Nytt Paddelår motion-långfärdsvänner! Vi har nu ännu ett härligt paddelår framför oss!

Isen börjar lägga sig på kanalen och mana till paddelvila då vi kan drömma om stundande paddelsäsong och sommarens turer. Snart kommer Turgruppen med årets aktivitetsprogram. Och dags för långfärdsmöte i Januari.

Vilar gör däremot inte den stärkande inomhusträningen- måndagsträning/kanotjympa med Björn L är igång igen efter litet juluppehåll, som vanligt kl 18 (basket 17.30 för de som tyar) och spinning på torsdagar: start 7/1 och sista gången blir den 31/3. Nordic Wellness Malmö Central, torsdagar kl 18.15. Precis som tidigare så kostar det 30 kr/tillfälle. Först till kvarn!

Närmaste turen är Måkläppen i Skanör där chansen att paddla ut/vandra stänger sista januari. Eftersom det är högst beroende av väder att vinterpaddla så kan den utlysas av hågade med kort varsel. De sista åren har antalet vandrare stigit, ja man kan faktiskt gå ut på Måkläppen också.. En fika på Kustcafet får väl numera också anses som tradtion:)

Nästa Långfärdsmöte blir onsdagen 27/1 kl 19. Då handlar det om vårt favoritämne- paddling, Björn Thomasson kommer och pratar paddling . Välkommen tillbaka till klubben Björn!

Våra kanotungdomar kör paddling på helgerna (om vädret tillåter), lördagar och söndagar kl 10. Bli inspirerad och ge dig ut.

Och som vanligt om du har åsikter, vill engagera dig mer i klubben eller frågor om klubben så säg det. Eller skriv. Jag är dålig på röksignalering.
 mkk.langfard@gmail.com

/Jenny L

Inga kommentarer: