tisdag 27 januari 2015

Kommande aktiviteter och liten uppmaning

Än så länge kan vi inte skylla på någon is för att låta säsongen för paddling upphöra. Ändock kan vi konstatera att ett nytt år har börjat och med det börja ny säsong. Iallafall dags att tänka lite på kommande tider. Kalenderbitare har efterlyst planering för året.


-1 februari. Närmast i tiden är det dags för syjunta (läs tidigare blogginlägg)

-februari någon gång. Ev filmkväll, Gordon Brown är ett hett tips.

-8 februari. Bassängträning Burlöv. Information kommer från säkerhetsgruppen.

-1 mars. Årsmöte. Fundera på vilka som ska vara representanter i klubbens styrelse och övriga poster. Vi behöver en representant från långfärdsektionen till valberedningen. Sammankallande i valberedningen är Jonas A. Kontakta Jonas- jonas(at)varda.se för synpunkter och frågor om detta.

-3 mars. Långfärdsmöte. Bla. presenterar turgruppen årets aktivitetsprogram. Veckoturen är som vanligt vecka 29 kan nämnas.

-15 mars. Bassängträning Burlöv

-14 april. Långfärdsmöte.

-6 maj. Långfärdsmöte.

-23-24 maj. MK24C. 24-timmarspaddlingen på malmökanal.

-maj-juni. Introkurser. Information kommer från introgruppen.

Har du frågor, funderingar, förslag får du gärna kommunicera detta till undertecknad.

Övrig kalenderbitning:
"Den ärofulla badarlistan 2015" är redan uppsatt på klubben då en medlem plumsat i kanalen i början på januari. Statistik från 2014 visar att 26 medlemmar och en gästpaddlare visat intresse för att registrera denna aktivitet. Tillsammans fick dessa paddlare ihop 83 plums. Gunde Svan står för ett kändisplums. Bättre kan vi detta år! Men jag vill härmed understryka att jag ej uppmanar till denna aktivitet vid denna tid på året då det är idiotkallt i vattnet. Detta får omdömesfullt vänta till varmare tider och vatten!

Vinterpaddling-ta hand om er!

Nu kanske du tänker att det hade väl varit trevligt med en liten bild eller länk och inte bara massa prat här på bloggen. Och det är ju kul att fixa tänker du. Vad bra, sektionen söker en medhjälpare till att pyssla om bloggen då nuvarande blogg-Helena slutar. Det innebär att bevaka sektionens mejl och hjälpa till att lägga ut information här på bloggen. Hör av dig (mkk.langfard(at)gmail.com ) om du är intresserad av detta eller vill höra mer om vad det innebär.

/Jenny L

Inga kommentarer: