lördag 15 november 2014

Bassängövning 30 november, samling 14.00

Anmälningslistan till den 30/11 hänger på klubben. Samling på klubben: Den som inte vill vara med på säkerhetsgenomgång lastar sin kajak 14.00. Bassängtid: 15.30-17.30


Det var många glada deltagare den 9 november, och alla 16 fick plats i bassängen - så vi kör samma koncept igen. Jätteroligt att övningen är så populär!

Viktigt: Skriv på anmälningslistan om du är intresserad av säkerhetsgenomgång så att instruktörerna vet vilken tid de ska komma till klubben. Säkerhetsgenomgången startar 13.30 för den som inte har gått klubbens säkerhetskurs för att få paddla på havet.

Vi delar bassäng med dykare och simklubbar, så det kan bli lite trångt. Därför finns det bara 16 platser, och det är ännu viktigare än vanligt att du meddelar om du får förhinder.

På vattnet kommer vi att öva kamraträddning, flottörräddning (ta gärna med flottör), balansövningar eller roll. Ta gärna med fika, något varmt att dricka, cyklop, våtdräkt och näsklämma om du har.
Efter avklarad bassängövning går de som vill ut och äter på restaurang. Det brukar inte vara något fel på aptiten.

OBS: Burlövsbadet påpekade att de hade hittat smuts och löv i vattnet den 9 november, försök att vara ännu försiktigare den här gången och skölj av alla kajaker noggrant, viktigt att vi även i fortsättningen är välkomna till Burlöv.

Välkomna, och stort tack till Karin och Jenny som ordnade bassängtiderna!
Mirko, Karl-Johan, Janina

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vi har våra kajaker hemma så vi kommer direkt till Burlöv. Mirko tar du med extra klubbpaddel till mig ?
Monika o Rolf