onsdag 12 mars 2014

Välkommen på Långfärdsmöte onsdag 2/4!

Välkommen på säsongstartsmöte för motion- och långfärdssektionen onsdag 2/4 kl 19.

Nu ser jag kanotisterna börjar vakna ur sitt vinteride kanske p.g.a. den stigande temperaturen (i alla fall i luften) och det är dags att börja paddla för länge sen! Vid den här tiden förra året låg isen fortfarande tjock... Vi ser nu framemot en strålande varm säsong med fina paddeldagar i kanalen och på havet.Surfvågor, meditativ stiltje, motvindspaddling där man får ta ifrån fötterna, slåss med vinden och bli av med sina aggressioner, plask och lek på Ribban, ärofulla plums i kanalen, slå sitt pers på varvet på tid, paddla i sin egen värld, paddla för sig själv spontant när tiden passar, fikapaddla med andra, paddla turer, ligga på våg efter Rundan, utveckla sin teknik, lära sig av andra, lära ut till andra, hjälpa varandra, paddla med sin fullpackade kajak till en fin ö, traumapaddla med för rank kajak, öva sin tillit (paddla K2), öva sitt omdöme, solskenspaddling, paddla i regn (det är så gutt att sitta torr i kajaken i sin paddeljacka som man precis lagom fått på sig i tid och se regndropparna brytas mot ytan), månskenpaddling, paddla under upplysta broar i kanalen, sitta i kajaken, sitta på kajaken, stå i kajaken, hamna utanför kajaken...

Paddling är mycket och olika för var och en men oavsett våra ambitioner och mål så möts vi i att vi tycker det är så roligt att paddla och dela detta. Vi driver detta gemensamt.

På detta möte ska vi prata om vår kommande säsong:
-Årets turprogram och aktiviteter
-Våra arbetsgrupper
-Nyheter

Vad vill ni? Hur mår ni?

Kom till klubben med din kalender redo - så du hänger med i turprogrammet (turprogram och aktiviteter finns i tidigare blogginlägg) och börja redan nu fundera på vad du vill hjälpa till med i vår sektions arbetsgrupper eller andra infall:
- tex vilket datum du kan leda introkurs, datumen är nu släppta på hemsidan och första kursen full. Introgruppen har listan redo. (Mer information-introkursmöte 25/3)
-om du vill leda en tur, hjälpa till med turledning ex bil-logistik, hitta på och planera turer (turgruppen)
- få reda på hur lång en vajer till skäddan är (materialgruppen)
-säkerhetskurser
-skriva på bloggen

Ja just det, när det gäller veckoturen så lutar det mot Vättern runt eller Snogeholmssjön...kanske har någon andra förslag på lut så får man gärna delge det, Peter har föreslagit Kläggeröd.

Sist men inte minst så är det ju snart Fest! det har ni väl inte missat! Vårfest 5 april!!

Välkommen allihopa!

Jenny L

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för fin inbjudan sektionledaren! Jag mår bra och jag vill bl a paddla mycket 2014 :)

Monika

Marja sa...

Det var roligt att bli påmind om hur många sätt man kan paddla. Jag kände igen de alla. Även regnpaddling när man inte hann ta på sig regnjackan! Så mycket roligt vi har framför oss...Välkommen Jenny till ditt nya fina uppdrag!

Åsa sa...

Underbar beskrivning av paddlingens upplevelserika värld! Välkommen som sektionsledare Jenny!

Viktoria sa...

Hallå! Jag kan inte komma på onsdag så jag skriver här. Jag vill väldigt, väääldigt, väääldigt gärna åka till Åland på veckotur. OCH så är jag sugen på att åka upp till Lofoten och paddla (om någon är pepp så kan ni höra av er till mig - inte klubb-knutet).