söndag 3 juli 2011

Yoga & Paddling den 19-20 juli

Hej Kajakvänner!
På Nytäppetträffen i de senaste två åren har Daniel Serlander väckt oss varje morgon med en timmes undergörande yoga. Vi vill ha mer och tror att det är fler som kan vara intresserade. Så 19-20 juli är det dags!


Här kommer mer info:
Yoga är ett sätt att öka din kännedom om dig själv, både som kropp och som medvetande. I en kajak på vattnet blir det samtidigt tydligt hur vi samspelar med naturen runt omkring oss. Havet, människan och redskapen i ett vackert samspel. Vi vill  kombinera detta i två dagars tur där vi börjar och slutar dagarna med yoga för ökad rörlighet och närvaro. Paddlingen lämpar sig såväl för nybörjare som för den som är lite mer van och vi snirklar oss fram genom Karlshamns och Ronnebys skärgårdar och bestämmer turen utifrån vädret. Det kommer att finnas tillfällen för att både öva paddelteknik och för att bara bli ett med havet.  


Vi som håller i turen är Göran, kajakinstruktör på KajakSyd och Daniel som är yoga och kajakinstruktör. Eftersom vi är ute över två dagar så kommer vi alla att laga mat och bo tillsammans. Vid anmälningen så kan du få tips om utrustning och annat som kan vara bra att ha med dig.

Pris: 1500 kr
I turen ingår hyra kajak, paddel, flytväst, kapell och våtdräkt för den som vill.

Hör av dig om du är intresserad så berättar vi mer! Tel Göran 0709-42 67 38 eller Daniel  0734-23 19 60

/Viktoria

Inga kommentarer: