måndag 13 juni 2011

Midsommartur till Misterhult 23-26 juni

Snart är det midsommar och årets tur går som vanligt till Misterhults skärgård mellan Oskarshamn och Västervik. Turen bjuder på bra paddling både inomskärs och utomskärs. Vi anpassar dagsturerna efter vädret, paddelvana och ambition – och vi kommer troligen att dela upp oss i några grupper.


Vi samlas på klubben kl. 13.00 på torsdagen för lastning av kajaker och för påfyllning av dricksvatten. Ni som önskar åka redan på onsdagen kan höra av er till Mikkel.

Iläggningsplatsen blir Klintemåla mellan Oskarshamn och Västervik (vägbeskrivning kommer senare). Körturen är runt 5-6 timmar, så det blir inga långa fikastopp. Kvällsmaten intas i bilen eller under ett snabbt pit-stop.

På själva midsommarafton kommer det finnas möjlighet att vara med på en gemensam knytisbuffé (se separat lista för att anmäla vad du vill bidra med till buffén). Bestick och tallrik och mugg, potäter och det man vill dricka står var och en för själv. Göran N kommer bistå med duk och servetter. Elin kommer vara lekledare. Är det någon som vill vara med och fixa lite lekar? Sånghäften? Midsommarstång? Så är det väldigt välkommet.

Sent torsdag kväll kommer vi ha en kort paddling till tältplatsen (cirka fem kilometer). Nästkommande dagar paddlar vi vidare och övernattar på andra öar i skärgärden. Söndag åker vi hem på eftermiddagen.

Turledare: Mikkel (telefonnummer på anslagstavlan på klubben, Elin, Carin och Göran N kommer också att hjälpa till med turledarskapet.
Svårhetsgrad - medelsvår tur

Obs: Sista anmälningsdag till turen: måndag 20-06-2011.
Efter det datumet: ring Mikkel.

/Viktoria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Då hoppas jag att vi ses där!!
På L Bergö el L Brändö el...
/Annika

MKK Långfärd sa...

Jag tror det blir Brändö - lät så när jag pratade med Mikkel förut idag. Glöm inte att skicka ditt nummer. Jag messar om det skulle ändra sig.

/Viktoria

Cecilia sa...

Glad midsommar till er alla och god tur. Hälsningar Cecilia