söndag 9 januari 2011

Långfärdsmöte tisdagen den 25 januari kl 19:00

Hejsan alla paddlare!

En ny paddlingssäsong närmar sig trots is och kyla. Kanalen ligger vit och kall och våren verkar avlägsen. För att lindra den mest akuta paddlings abstinensen så kommer Leif "Grötis" Jägerbrandt att prata/visa bilder om Orust runt. En havskajaktävling som innehåller det mesta.

Detta möte blir mitt sista som sektionsledare. Jag har suttit i 2 år och är glad att Peter Weywadt kommer att ta över tyglarna. Det har varit roligt och spännande att få varit delaktig i sektionens/arbetsgruppernas utveckling. Ett stort tack till alla i sektionen men naturligtvis styrgruppen Marja, Dagmar, Leif, Jörgen, Elin, Peter och Uffe som arbetat och stångats med sektionens utveckling.

Simma lugnt!

Göran Nordin

3 kommentarer:

Ulf sa...

Stort tack själv Göran!
F-n vad tiden går fort, det har verkligen varit två händelserika år..

Jag tycker vi har varit med om mycket roligt och du har gjort ett fantastiskt bra arbetet. Bloggen kom igång samtidigt som du började - den funkar numera kanon och har blivit den naturliga informationskanalen och mötesplatsen. De sporadiska månadsmötena blev långfärdsmöten och är återigen regelbundna träffar - både för information och nöje, med föreläsningar, bildvisningar mm. Vi kom fram till ett mer anpassat turprogram med lagom många turer, större flexibilitet och rättvisare milersättningar. Massor av trevliga klubbturer - bl a en mycket lyckad veckotur på Åland (första gången i sektionens historia). Dessutom det viktiga ”basarbetet” med introkurser, reparationer, säkerhetskurser mm. som också har flutit på mycket bra. Och inte minst, alla treviga fester..!

Det ska bli kul att se vad Peter kommer att göra när han tar över som sektionsledare nu efter årsmötet. Jag är övertygad om att han kommer att göra ett kanonjobb, han med..

/ Ulf

Janina sa...

Göran, du har gjort ett suveränt jobb! Tack för allt!
Tyvärr kan jag inte komma till mötet den 25 (är bortrest), men vi springer på varann på klubben!

Jesper sa...

Riktigt kul att Leif kommer och pratar om Orust runt på långfärdsmötet!
O ett jätte tack till dig Göran för ett suveränt jobb som sektionsledare!!!

/Jesper