söndag 21 mars 2010

Långfärdsmöte 17 mars

Här kommer protokoll från senaste mötet..

Rapporter från arbetsgrupperna

Styrelsen


Det har varit årsmöte på klubben och nytt är bland annat att Jacob Jonsson tagit över som materalförvaltare efter Robin.

Milersättningen för turerna har ökats.

Det behövs också en ny vaktmästare till klubben då den senaste vaktmästaren knappt han börja innan han bestämde sig för att sluta.

Turgruppen


Dagmar uppmuntrade alla att ställa upp som turledare då det saknas turledare till många av årets turer.

Materialgruppen

Det pratades om att köpa in tarp till att ha med sig på turerna. Jesper har börjat kolla på detta så det avvaktades i väntan på besked från honom.

Det diskuterades också om att ha en prylbytardag på klubben där man kan sälja och köpa utrustning.

Introduktionsgruppen

Jörgen berättade att det har börjat komma in anmälningar till introduktionskurserna.

Informationsgruppen

Inget nytt.

Säkerhets- och utbildningsgruppen

Ulf meddelade att det är säkerhetsövning i Burlövsbadet nu på lördag samt också den 17:e april.

Festgruppen

Det är tävling på gång i klubben med 24 timmars oavbruten paddling i kanalen (eller nästan i alla fall...). Tävlingen kommer att gå av stapeln helgen 24-25 april och det pratades om att anordna grillning och lite andra aktiviteter under helgen. Det kommer att behövas hjälp med att ordna med detta så alla som kan ställa upp är varmt välkomna!

Göran N kommer att ta kontakt med Sydsvenskan och meddela om tävlingen.

Paul nämnde att motorn behöver in på service om vi ska använda motorbåten för att kolla till deltagarna under tävligen. Ulf svarade att han kommer att prata med den förre materialförvaltaren om detta.

Fredagsgruppen


Inget nytt.

Ullmaxgruppen


Inget nytt.

Övrigt

Dagmar visade bilder från en paddeltur med Jesper och Teresia förra året. Efter lite strul med att försöka använda projektorn flockades alla runt Dagmars dator istället. Det hade tävlats under turen och det var nu dags att dela ut diplom för förtjänstfulla insatser. Ett stort grattis till Teresia för ”rask tältuppsättning” och ett ännu lite större grattis till Jesper för ”ännu raskare tältuppsättning”.

Protkollförare - Henrik R

Inga kommentarer: