onsdag 29 oktober 2008

Anteckningar från Långfärdsmöte 29/10

Trevligt att så många dök upp på kvällens långfärdsmöte. Mysigt med fika och dessutom en bra film som visades efteråt.

I korthet:

- Vi i infogruppen berättade lite kort om bloggen och tog emot endel åsikter och feed back. Framförallt lyftes behovet av ett forum för att komma i kontakt med varandra vid paddling.

- Björn kommer hålla en navigeringskurs i kajaknavigation. Björn kommer komma med mer information inom snar framtid här på bloggen. Datum bestämdes till onsdagen den 4 februari och onsdagen den 11 februari.

- Lisa kommer hålla pilatesträning vid några tillfällen i jumpasalen nu i vinter. Hon återkommer också med mer information här på bloggen.

- Festkommitén berättade att det nu är 30 personer anmälda till festen fredagen den 7 november. Jag tycker det låter mycket lovande och ser fram emot kvällen.

- Turplaneringsgruppen berättade att de kommit igång med sitt planeringsarbete och att de spånar på nya turer och möjligheten för att lära upp nya turledare.

- Materialgruppen var bara delvis närvarande. De kommer ha möte måndagen den 3 november klockan 18:30 för de som ingår eller vill ingå i gruppen.

- Ullmaxgruppen berättade att de redan har sålt för uppemot 40 000 samt att det finns tre väskor som gärna vill cirkulera så mycket som möjligt nu i höst.

- Nästa långfärdsmöte sattes till onsdagen den 10 december. Vi träffas då klockan 18:00 omklädda och klara för en månskenskajaktur. Efter det följer glögg och sedvanligt långfärdsmöte.

Hör av er om jag glömt något eller e-posta till mkk.langfard@gmail.com

/Viktoria

Inga kommentarer: