lördag 6 maj 2017

Årets veckoturer klara. Dags att anmäla sig

Nu har vi haft möte om var vi ska åka på veckotur i sommar och det blir två resmål: Åland och Västkusten. Båda turerna blir vecka 29. Mötesdeltagarna tyckte det var sent att ändra datum med tanke på att många redan tagit semester.
Därmed har det blivit dags för er som är intresserade att anmäla er till respektive tur. Veckoturerna är ju kompisturer utan egentlig turledare men Per tar på sig att vara koordinator för turen till Åland och
Marja-Liisa för turen till Bohuslän.

Här finns anmälningslistan för Åland:
https://docs.google.com/document/d/1os8JpS3cm9VxAMPFn9rbZjXwmeqaabFhiTwjvKb4bbY/edit?usp=sharing

Här finns anmälningslistan för Bohuslän:
https://docs.google.com/document/d/1YsBjIoHHVme3fzUjg5VcIc9tY0QGLK7AF3UIrnIDolM/edit?usp=sharing

Det är lite brådskande att starta planering och bokning så vi har satt sista anmälningsdag redan om en dryg vecka: 14 maj. Vill ni med men inte hinner få klartecken till den 14 maj så hör av er så ser vi om det går att lösa.

Veckoturen räknas som en svår tur med de krav som finns för att deltaga. Det betyder bland annat att man måste på egen hand klara de förhållanden som kan uppstå bl.a. med vind och vågor. Se mer om turklasssificering i slutet på sidan http://mkklangfard.blogspot.se/2016/04/turprogram-2016.html

Turerna är inte planerade i detalj ännu utan det gör vi tillsammans när alla anmält sig.

På mötet diskuterades också att paddla på Vänern men eftersom hen som lagt förslaget inte var med och vi tyckte det nog var svårt att få ihop paddling en hel vecka lades förslaget åt sidan denna gång.

Det kom också upp ett förslag om att paddla på Gotland men vi kom fram till att det behöver undersökas mer hur det går att komma iland och övernatta så förslaget lades åt sidan för utredning till nästa år.

Även Telemarkskanalen i södra Norge var uppe till diskussion men bedömdes som för kort.

Hälsningar

Per N och deltagarna i mötet

Inga kommentarer: