torsdag 4 maj 2017

13/5 Mön, medelsvår ENDAGARSTUR Inställd!

Turledare: Peer Fribo Jensen, tel: +45 88335768, epost: pefr@pcsys.dk. En turledare till behövs.

 Beskrivning: Vi samlas lördag klockan 08:00. Vi kör över bron och hämtar upp vår turledare Peer vid Kajakhotellet. Vi kör vidare till Mön och lägger i i Klitholms hamn och paddlar runt 25 km. förbi Møns klint.. Vi bryter upp halvvägs och äter lunch. Vi är hemma ca 18-19. Svårighetsgrad: Turen är klassad som medelsvår eftersom vi kommer paddla oskyddade från Östersjön och det är även strömt här. Så bra paddelvana är en förutsättning för att ta med på turen.. Är du osäker på om du kan följa med, kontakta turledare.

 Avfärd: Samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker. Hemkomst: ca. kl. 18:00-19:00! OBS: Ta med egna spännband till att surra fast kajaken med (min. 2,5 meter långa, finns på Claes Ohlsson att köpa (artikel nr: 35-1283, länk:http://www.clasohlson.com/se/Spännband/Pr351281000)

 Till er som kör: Det är bra om bilarna är fulltankade. Vi har en bit att köra, så det är bra om vi slippa lägga tid på det. Tips: Glöm inte dricksvatten. Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm. Kom ihåg räddningsutrustning.

Telefon; kom ihåg att stänga av automatisk roaming. Om din telefon får tag på en lyxkryssnings satellittelefon blir telefonräkningen mycket stor. Naturligtvis tar vi hand om varandra Segla inte längre bort än nästa brytpunkt.

 OBS: Boka klubbkajak genom att skriva upp motsvarande nummer i tabellen nedan. Havskajakerna i förråd 2 och de mer stabila kajakerna i förråd 3 rekommenderas

Sista anmälningsdag är onsdag 10 maj. Anmälan efter detta görs direkt till turledare.

Vid frågor kontakta Monica Grönberg via facebook  (Monica Marie-Louise Grönberg) eller monica.m.gronberg@malmo.se

Anmälan: https://docs.google.com/document/d/1nd1fFWHXiwot_6-HoeiMeryRbd8rp0kcotR3FuOAYpM/edit?usp=sharing

Inga kommentarer: