torsdag 25 augusti 2016

3-4/9 Immeln, (lätt tur) ÖVERNATTNING I TÄLT

Beskrivning: En perfekt sensommar/förhösttur genom det alltid lika vackra sjön Immeln. Den sägenomspunna sjön Immeln präglas av trolsk vildmark med steniga stränder och ett stort antal vikar. De hundratalet öarna ger en känsla av skärgård. Sjösättning vid kanotcentralen i Immeln. Övernattning i tält vid Breanäs. Dagsturer bla till Högön, med en fin utsikt över Immeln

Turledare: Sökes

Svårighetsgrad: Turen klassas som lätt - dvs. att du skall kunna paddla 10 km. motsvarande till två varv i kanalen. Nybörjare är mycket välkomna!!


Avfärd: Lördag: Samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker.
Hemkomst: Hemfärd sker söndag eftermiddag.
OBS: Ta med egna spännband till att surra fast Kajaken med (min. 2,5 meter långa, finns på Claes Ohlsson att köpa (artikel nr: 35-1283, länk:http://www.clasohlson.com/se/Spännband/Pr351281000)


Att ta med: Tält, mat och campingutrustning för en övernattning. Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm.


OBS: Boka klubbkajak genom att skriva upp motsvarande nummer i tabellen nedan. Havskajakerna i förråd 2 och de mer stabila kajakerna i förråd 3 rekommenderas

Sista anmälningsdag är onsdag den 31/8, anmälan efter detta görs direkt till turledare.
Vid frågor: Kontakta Erik Mattsson via Facebook eller erikmattsson@gmail.com

Inga kommentarer: