onsdag 10 augusti 2016

21/8 Österlen/Vik, (medel tur) ENDAGSTUR

Beskrivning: Endagarstur längs Österlens vackra kust. Turen passar ovana paddlare, som vill prova på havspaddling, eftersom Skånes ostkust för det mesta är vindskyddad. Vi sjösätter i Vik. Sedan finns två alternativ. Antingen paddling norrut, med strandhugg vid Knäbäckshusen med dess gamla korsvikeshus. Sedan fortsätter vi till Kivik, och äter lunch exempelvis vid Buhres fisk. På tillbakavägen stannar vi vid Stenshuvud för bad.

Turledare: Sökes

Svårighetsgrad: Turen klassas som medel. Dvs. du har gått säkerhetskurs och klarar assisterad räddning på djupt vatten. Nya medlemmar är mycket välkomna.

Avfärd: Söndag: Samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker.
Hemkomst: Hemfärd sker söndag kväll ca 18-20..

OBS: Ta med egna spännband till att surra fast Kajaken med (min. 2,5 meter långa, finns på Claes Ohlsson att köpa (artikel nr: 35-1283, länk:http://www.clasohlson.com/se/Spännband/Pr351281000)

Att ta med: Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm.

OBS: Boka klubbkajak genom att skriva upp motsvarande nummer i tabellen nedan.  Havskajakerna i förråd 2 och de mer stabila kajakerna i förråd 3 rekommenderas.

Sista anmälningsdag är torsdag den 18/8, anmälan efter detta görs direkt till turledare.
Vid frågor: Kontakta Erik Mattsson via Facebook eller erikmattsson@gmail.com

Anmälan: 

Inga kommentarer: