onsdag 22 juni 2016

2/7 Saltholmen via Köpenhamn, (medel tur) ENDAGSTUR

Beskrivning: Dagstur från Amager Strand till Saltholm via Köpenhamn. Vi börjar i Amager och paddlar till fyren. Härifrån vi väntar på fri passage i farleden över Öresund. Vi paddlar runt Saltholm. Paddla ut till Öresundsbron och pauser....
På vägen hem vi ta en tur i Köpenhamns hamn. Vi kan äta glass på Langelinie kaj!


Turledare: Peer Fribo Jensen, tel: +45 88335768, epost: pefr@pcsys.dk.
En turledare behövs till.
Svårighetsgrad: Turen klassas som medel. Dvs. du har gått säkerhetskurs och klarar assisterad räddning på djupt vatten. Nya medlemmar är mycket välkomna.


Avfärd: Samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker.
Hemkomst: ca. kl. 18:00-20:00.
OBS: Ta med egna spännband till att surra fast Kajaken med (min. 2,5 meter långa, finns på Claes Ohlsson att köpa (artikel nr: 35-1283, länk:http://www.clasohlson.com/se/Spännband/Pr351281000)


Att ta med: Glöm inte dricksvatten. Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm.
Kom ihåg räddningsutrustning. Telefon. Kom ihåg att stänga av automatisk roaming. Om din telefon får tag på en Luksus kryss satellittelefon bliver telefonräkning mycket stor.

OBS: Boka klubbkajak genom att skriva upp motsvarande nummer i tabellen nedan.  Havskajakerna i förråd 2 och de mer stabila kajakerna i förråd 3 rekommenderas

Sista anmälningsdag är torsdag den 30/6, anmälan efter detta görs direkt till turledare.

Anmälan: https://docs.google.com/document/d/1k4cfteTxF4EGE9I1NHnzaG2d4aXVFh6yifrCni6Jk2g/edit

Inga kommentarer: