onsdag 25 maj 2016

4-6/6 Västra Blekinge/Nytäppet, (medel tur) ÖVERNATTNING I TÄLT

Beskrivning: Långhelg i de västra delarna av Blekinges vackra skärgård. Här finns det nämligen möjlighet att paddla inomskärs bland vindskyddande skärgårdsöar, såväl som det finns möjlighet att ge sig ut på öppet hav. Nytäppetträffen äger rum samtidigt som turen. Läs mer om träffen på http://www.kajaksyd.comTurledare: Saknas
Svårighetsgrad: Turen klassas som medel. Dvs. du har gått säkerhetskurs och klarar assisterad räddning på djupt vatten. Nya medlemmar är mycket välkomna.

Avfärd: Lördag: Samling på klubben kl. 08:00 för att surra kajaker.
Hemkomst: Hemfärd sker måndag eftermiddag.
OBS: Ta med egna spännband till att surra fast Kajaken med (min. 2,5 meter långa, finns på Claes Ohlsson att köpa (artikel nr: 35-1283, länk:http://www.clasohlson.com/se/Spännband/Pr351281000)

Att ta med: Tält, mat och campingutrustning för två övernattningar. Vatten, toalett och dusch finns på ön. Packa ner ett extra ombyte och en regnjacka. Vid soligt väder glöm inte solglasögon, keps/solhatt och solskyddskräm.

Ta gärna med en kompass och för er som inte har egna kartor över området kommer vi ta med att antal kartor. Skärgården är nämligen ett ypperligt ställe för att träna lite navigation.

OBS: Boka klubbkajak genom att skriva upp motsvarande nummer i tabellen nedan.  Havskajakerna i förråd 2 och de mer stabila kajakerna i förråd 3 rekommenderas

Inga kommentarer: